Filter op tag: Filter op categorie:

Artikel Heineken 3

Heineken: 'Besparen kan vaak met simpele, kleine aanpassingen'

Hoe verduurzaam je een brouwerij die werd gebouwd in een tijd dat water en energie nauwelijks geld kostten en het gebruik van dubbelglas een unicam was? De Heinekenbrouwerij in Den Bosch, in 1958 in gebruik genomen, wil in 2027 met 100% hernieuwde energie brouwen. Hoe gaan ze die ambitie bereiken? 

Lees verder
FOOD24 website visuals1

Vier toeleveranciers in de voedselproductie en verwerking aan het woord over trends en innovaties

Ontdek de toekomst van de foodsector met onze vier experts: Jannes Jansen, Marc Fortuin, Marcel de Folter, en Marcel van den Heuvel. Zij delen hun uitgebreide kennis over innovatieve oplossingen in voedingsproductie, machinebouw, procestechnologie en complete systemen. Leer van hun ervaring in de branche en krijg inzicht in de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Lees verder
Artificial Intelligence Minicongress

Mis jij de AI revolutie in de Foodindustrie?

Tijdens het exclusieve mini-congres op 6 februari 2024 in Veldhoven, gaan we dieper in op de toepassingen van de Artificial Intelligence revolutie voor de voedselverwerkende en -producerende industrie.

Lees verder
BedrijfsbezoekHeineken

Bedrijfsbezoek Heineken 2023

Altijd al willen weten hoe bier geproduceerd wordt? Dat ontdekten een aantal partners en exposanten van het Food Tech Event bij Heineken! Ze kregen een inspirerende rondleiding in de productiefaciliteit...

Lees verder
FOOD24 banner nieuws

Vakbeurs Food Technology gaat verder als Food Tech Event

Mikrocentrum, platformorganisatie voor de hightech- en maakindustrie, gaat de 2024 editie van vakbeurs Food Technology organiseren onder een nieuwe naam: Food Tech Event. Met deze nieuwe naam legt Mikrocentrum sterk de focus op technische toepassingen en machinebouw in productie en –verwerkingsomgevingen in de voedings- en drankenindustrie.

Lees verder
Voedselveiligheid food

Voedselveiligheid Food Technology 2023

Het lijkt een open deur, maar het belangrijkste bij de productie van voedsel is voedselveiligheid. En dat kan met een enorme reeks aan factoren samenhangen.

Lees verder
Greencovery

Innovatie & Duurzaamheid op Food Technology 2023

Meer en meer initiatieven zien het daglicht én groeien door tot oplossingen die ons écht verder brengen.

Lees verder
WUR2

Keynote Wageningen University en Research (WUR): van last-mile tot microtechnologie

In Wageningen wordt ongelofelijk veel onderzocht, ontwikkeld en bedacht op het gebied van ons voedsel. We zien ze dan ook op diverse plekken terug tijdens Food Technology.

Lees verder
FOOD23 banner

Verwerking & Machines Food Technology 2023

Voedselverwerking, de machines daarvoor en alles wat er komt kijken bij het automatiseren van die verwerking, laten onze exposanten zien.

Lees verder
FoodTech22

Food Technology brengt food, beverage en technologie bij elkaar

Om de juiste oplossingen te vinden in het bereiken van een efficiënt en duurzaam voedselsysteem, is het van belang dat de food, beverage en technologiewereld elkaar jaarlijks ontmoeten. Food Technology is deze ontmoetingsplek op 12 en 13 april in de Brabanthallen te Den Bosch.  

Lees verder
Food banner website

Keynotes uit het congresprogramma Food Technology 2023

We hebben een serie keynote-sprekers voor je om je vingers bij af te likken. Ter lering, inspiratie, overpeinzing en aanjaging. Iedere dag weer prachtige sprekers, wij zouden niet kunnen kiezen. Maar gelukkig hoeft dat ook niet.

 

Lees verder