Filter op tag: Filter op categorie:

Fotomoment overname DNA Weegbaas Food Tech Event 2024 crop

Primeur op de beursvloer van Food Tech Event 2024: DNA Services maakt overname Weegbaas bekend

DNA Services uit Hendrik-Ido-Ambacht heeft een nieuwe overname afgerond en Weegbaas uit Veenendaal overgenomen. Dat zijn beiden automatiseringsbedrijven recent met elkaar overeengekomen. Vandaag, tijdens de tweede beursdag van het Food Tech Event op 16 mei 2024, is de overname bekend gemaakt.

Lees verder
CobotxBruynzeel pannenkoeken

Wereldpremière: Cobotx onthult de eerste robot die pannenkoeken bakt in een duurzame Bruynzeel keuken

In samenwerking tussen Cobotx en Bruynzeel Keukens is 's werelds eerste cobot ontwikkeld die pannenkoeken kan bakken. Deze innovatie wordt gepresenteerd in een biobased keuken van Bruynzeel, genaamd Circo.

Lees verder
FOOD24 banner nieuws persbericht

Food Tech Event 2024 op 15 & 16 mei: techniek voedt de toekomst van de voedingsindustrie

104 exposanten en 40 sprekers delen op 15 en 16 mei tijdens Food Tech Event in de Brabanthallen, ’s-Hertogenbosch, hun technische oplossingen en innovaties voor voedselproductie en -verwerkingsomgevingen. Samen onderstrepen ze de cruciale rol van techniek voor de toekomst van de voedingsindustrie. 

 

Lees verder
53542105307 0f7b08f857 c

Toepassingen van de Artificial Intelligence revolutie voor de voedselverwerkende en -producerende industrie

Mikrocentrum en het OSV-netwerk organiseerden gezamenlijk het mini-congres Mis jij de AI-revolutie in de Foodindustrie? Tijdens dit drukbezochte congres werd dieper ingegaan op de toepassingen van de Artificial Intelligence revolutie voor de voedselverwerkende en -producerende industrie.

 

Lees verder
FOOD24 banner nieuws2

Food Tech Event 2024 biedt op 15 & 16 mei een compleet overzicht van technische oplossingen voor voedselproductie en -verwerking

Food Tech Event benadrukt de cruciale rol van techniek in de toekomst van de voedingsindustrie. Deze vakbeurs biedt je een compleet overzicht van technische oplossingen om je productie- en verwerkingsprocessen te optimaliseren.

Lees verder
Exposanten Food tech artikel

Experts vertellen over de toegevoegde waarde van digitalisering

  • Esther van der Lelie and Vakblad Voedingsindustrie
  • 12 Maart 2024

De digitale ontwikkelingen gaan snel en brengen efficiency. Maar welke technologische innovaties hebben voedingsbedrijven nodig om met een gerust hart de toekomst in te gaan? Hoe weten zij welke oplossing het beste bij hun bedrijf past en ook de productkwaliteit kan borgen? Vier toeleveranciers voor de voedselverwerkende en -producerende industrie geven antwoord.

Lees verder
Artikel Heineken 3

Heineken: 'Besparen kan vaak met simpele, kleine aanpassingen'

Hoe verduurzaam je een brouwerij die werd gebouwd in een tijd dat water en energie nauwelijks geld kostten en het gebruik van dubbelglas een unicam was? De Heinekenbrouwerij in Den Bosch, in 1958 in gebruik genomen, wil in 2027 met 100% hernieuwde energie brouwen. Hoe gaan ze die ambitie bereiken? 

Lees verder
FOOD24 website visuals1

Vier toeleveranciers in de voedselproductie en verwerking aan het woord over trends en innovaties

Ontdek de toekomst van de foodsector met onze vier experts: Jannes Jansen, Marc Fortuin, Marcel de Folter, en Marcel van den Heuvel. Zij delen hun uitgebreide kennis over innovatieve oplossingen in voedingsproductie, machinebouw, procestechnologie en complete systemen. Leer van hun ervaring in de branche en krijg inzicht in de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Lees verder
Artificial Intelligence Minicongress

Mis jij de AI revolutie in de Foodindustrie?

Tijdens het exclusieve mini-congres op 6 februari 2024 in Veldhoven, gaan we dieper in op de toepassingen van de Artificial Intelligence revolutie voor de voedselverwerkende en -producerende industrie.

Lees verder
BedrijfsbezoekHeineken

Bedrijfsbezoek Heineken 2023

Altijd al willen weten hoe bier geproduceerd wordt? Dat ontdekten een aantal partners en exposanten van het Food Tech Event bij Heineken! Ze kregen een inspirerende rondleiding in de productiefaciliteit...

Lees verder
FOOD24 banner nieuws

Vakbeurs Food Technology gaat verder als Food Tech Event

Mikrocentrum, platformorganisatie voor de hightech- en maakindustrie, gaat de 2024 editie van vakbeurs Food Technology organiseren onder een nieuwe naam: Food Tech Event. Met deze nieuwe naam legt Mikrocentrum sterk de focus op technische toepassingen en machinebouw in productie en –verwerkingsomgevingen in de voedings- en drankenindustrie.

Lees verder
Voedselveiligheid food

Voedselveiligheid Food Technology 2023

Het lijkt een open deur, maar het belangrijkste bij de productie van voedsel is voedselveiligheid. En dat kan met een enorme reeks aan factoren samenhangen.

Lees verder