- 10:00
- 10:30
- 11:00
- 11:30
- 12:00
- 12:30
- 13:00
- 13:30
- 14:00
- 14:30
- 15:00
- 15:30
- 16:00
- 16:30
- 17:00
-
Zaal 1 | Gesponsord door Colt International
- Ontvangst | Welcome
- Hoe digitalisering de voedingsindustrie kan redden Moderator: Judith Witte, Hoofdredacteur, Vakblad Voedingsindustrie Lisanne van Oosterhoud, Programmamanager, Next Tech Food Factories Bart Winter, Supply Chain Manager, Unilever Roef van Duin, Onafhankelijk sector expert, Self-employed Allard Martinet, Technisch Directeur, Marel Poultry Martijntje Vollebregt, Onderzoeker Food Technology, Wageningen University and Research
- Pauze | Break
- Vergroening van het energiegebruik in de voedingsindustrie vergt meer actie Ceel Elemans, Sector Banker Food, ING Host: Saskia Stender, Communicatiespecialist in food en foodindustrie , Netwerk Ondernemers Sociëteit Voedingsindustrie (OSV)
- 50% tijdwinst: integreer AI eenvoudig, direct in jouw bedrijf John Wallbrink, CEO, Crossmedia Academy Saskia Stender, Communicatiespecialist in food en foodindustrie, Netwerk Ondernemers Sociëteit Voedingsindustrie (OSV)
- De slimme voedselfabriek van morgen Jorn Ballas, Sales Manager, CSB-System Benelux B.V. Host: Saskia Stender, Communicatiespecialist in food en foodindustrie, Netwerk Ondernemers Sociëteit Voedingsindustrie (OSV)
- Pauze | Break
- Herkenning en erkenning van de hygiënische Vakman Hans van der Steen, Business Manager, HDN
- Smarter food chains and processing (lezing in het Nederlands) Ir. Martijntje Vollebregt, Researcher and Project Leader Systainable Food Processing, Wageningen Food & Biobased Research
- Pauze | Break
- Hoe Data & AI de voedselindustrie sterker maakt Sjors Otten, Co-founder, Food For Analytics Gert-Jan van Fessem, Co-founder, Food For Analytics
- Vacuum & Freeze Drying by Microwave Renaat Van Geel, Managing Director-CEO, MEAM NL bv
-
Zaal 2
- Ontvangst | Welcome
- Hoe digitalisering de voedingsindustrie kan redden Moderator: Judith Witte, Hoofdredacteur, Vakblad Voedingsindustrie Lisanne van Oosterhoud, Programmamanager, Next Tech Food Factories Bart Winter, Supply Chain Manager, Unilever Roef van Duin, Onafhankelijk sector expert, Self-employed Allard Martinet, Technisch Directeur, Marel Poultry Martijntje Vollebregt, Onderzoeker Food Technology, Wageningen University and Research
- Pauze | Break
- Duurzaamheidswetgeving; verplichte transparantie leidt tot kansen Dominique Aarts, Adviseur Duurzaamheid, Van Oers Jop Stevens, Adviseur Duurzaamheid, Van Oers
- Slimmer produceren tegen lagere energiekosten Dick Klaassen, Specialist Energietransitie, Hoppenbrouwers
- Slimmer produceren tegen lagere energiekosten Dick Klaassen, Specialist Energietransitie, Hoppenbrouwers
- The sustainable future of microbial inactivation Jaco Baron, Sales Manager, Lyras Harald Schuten, Food Preservation Technology Specialist, Friesland Campina
- Pauze | Break
- Innovatie in praktijk: ondersteuning & financiering van jouw idee! Simon Maas, Projectleider, Next Tech Food Factories Ronald van Es, Programmamanager, Holland High Tech Drs. Lana Langmuur, Eigenaar, Foodcell Jorn van Hooijdonk, Accountmanager Grootzakelijk, Rabobank
- Een stap voorblijven in onzekere tijden: De noodzaak van strategische menskracht Claudia Lette,, Directeur, SOL
- Pauze | Break
- Hoe Data & AI de voedselindustrie sterker maakt Sjors Otten, Co-founder, Food For Analytics Gert-Jan van Fessem, Co-founder, Food For Analytics
- Generative AI as driver for business information in food packaging Janet Kooren, Hoofdredacteur, EVMI Magazine Michaël Nieuwesteeg, Directeur, NVC Nederlands Verpakkingscentrum