- 10:00
- 10:30
- 11:00
- 11:30
- 12:00
- 12:30
- 13:00
- 13:30
- 14:00
- 14:30
- 15:00
- 15:30
- 16:00
-
Zaal 1
-
Ontvangst
-
Het maximaliseren van de potentie van de eiwittransitie
Danielle Mol, Founder & Groeistrateeg, The GreenUp Company
-
Bezoek expo & pauze
-
Keep Food Simple – Naar een gezond en duurzaamvoedsel systeem
Peter Haring, voorzitter Raad van Bestuur, Keep Food Simple
-
Process and energy optimization
Kevin van Koerten, Senior scientist/Project manager, NIZO Food & Health Research
-
Bezoek expo & pauze
-
Quality begins with you – Strengthening a culture of commitment to quality
Ouidiane Dhem, Mars
-
Bezoek expo & pauze
-
Nedertarwe, graag van dichtbij
Bas Dolman, Royal Koopmans
-
Plantaardige zuivel: van innovatie tot perfectie
Anne Klok, Innovation Manager Milk & Plantbased, DSM
Claire Price, Innovation Manager Dairy, DSM
-
Valorisatie van emissiereductie van melk
Ruben Wanders, Manager Farm Sustainability, FrieslandCampina
-
Zaal 2
-
Ontvangst
-
Het maximaliseren van de potentie van de eiwittransitie
Danielle Mol, Founder & Groeistrateeg, The GreenUp Company
-
Bezoek expo & pauze
-
3D Food Printing
Kjeld van Bommel, Senior Consultant 3D Food and Pharma Printing, TNO
-
Meer produceren met minder
Dirk Schindler, Sales & Marketing Manager, FoodJet
-
De belangrijkste trends die verschil gaan maken in de Nederlandse food markt
Marcel Lambregts, Sectormanager Food, Rabobank
-
Bezoek expo & pauze
-
Quality begins with you – Strengthening a culture of commitment to quality
Ouidiane Dhem, Mars
-
Bezoek expo & pauze
-
High pressure processing als middel tegen verspilling
Jasper van Altena, Directeur, Pascal Processing BV
-
Beproefde analytische principes innovatief ingezet – duurzaam, efficiënt en kostenbesparend produceren
Kees van der Sar, Product Manager, Inventech Benelux
-
Beperk de risico’s van microbiologische contaminatie veroorzaakt door perslucht
Sara Deckers, Global Account Manager, BEKO
-
Zaal 3
-
Ontvangst
-
Het maximaliseren van de potentie van de eiwittransitie
Danielle Mol, Founder & Groeistrateeg, The GreenUp Company
-
Bezoek expo & pauze
-
De toekomst van de verpakkingsrecycling in de Nederlandse levensmiddelensector
Serra Anker, Junior manager Packaging materials and processes, NVC Nederlands Verpakkingscentrum
-
Hoe zorg ik ervoor dat mijn (recycle-)materiaal aan de wettelijke eisen voor gebruik in contact met voedsel voldoet?
Gerard Haagh, Project manager Food Contact Materials, Triskelion
-
Wat is tray to tray plastic? Hoe een voedselverpakking weer een voedselverpakking wordt
Annelie Verstraaten, Strategisch Marketing Development Manager, Koninklijke Hordijk Groep
-
Bezoek expo & pauze
-
Quality begins with you – Strengthening a culture of commitment to quality
Ouidiane Dhem, Mars
-
Bezoek expo & pauze
-
Circulaire ingredienten, hoe doen we dat (met zijn allen)
Harold Bink, Commercieel Manager, PeelPioneers
-
Disruption in dairy: how the value chain can be faster, shorter and more transparent
Sergio Ooijens, Head of Processing, Lely
-
Innovatie is onvoorspelbaar, het proces controleerbaar
Bram de Vrught, Managing Director, QING
-
Zaal 2 Lab Technology