- 10:00
- 10:30
- 11:00
- 11:30
- 12:00
- 12:30
- 13:00
- 13:30
- 14:00
- 14:30
- 15:00
- 15:30
- 16:00
- 16:30
- 17:00
-
Zaal 1 | Gesponsord door Colt International
- Ontvangst | Welcome
- Ik wil Bolletje! Maar wat wil Bolletje nou eigenlijk? Roel Veld, CFO, Bolletje Bram de Vrught, Managing Director, QING
- Pauze | Break
- Hygiënisch ontwerpen - laatste stand der techniek, met praktische voorbeelden Ir. Wouter Burggraaf, Eigenaar Burggraaf & Partners, Bestuurslid EHEDG NL, Ambassadeur Safe Food Factory
- Pauze | Break
- Machinebouw in food Moderator: Janet Kooren, Hoofdredacteur, EVMI Magazine Radboud Blom, Geerlofs Bert Nagtegaal, FME Don Bac, Bac Machinebouw B.V. Saskia Eijkelhof, Enginx Frans Bakker, Dinnissen
- Pauze | Break
- Duurzaam de wereld voeden Marcel Janssen, GEA Stefan van den Hanenberg, Van Koolen Gerben Kiers, GEA Thijs Taminiau, BOM - Brabantse Ontwikkelings Maatschappij Panel Moderator: Joost Vliegen, GEA
- Hoe wordt hygiëne gewaarborgd gedurende een engineeringproces? Christian Hospers, Senior Project Manager, NIRAS Nederland
- Netwerkborrel | Networking event Deze netwerkborrel is mede mogelijk gemaakt door de Ondernemers Sociëteit Voedingsindustrie (OSV). Hét netwerk voor ondernemers in food.
-
Zaal 2
- Ontvangst | Welcome
- Ik wil Bolletje! Maar wat wil Bolletje nou eigenlijk? Roel Veld, CFO, Bolletje Bram de Vrught, Managing Director, QING
- Pauze | Break
- Geïntrigeerde duurzame energie oplossingen voor procesverwarming Niels Stolk, CEO, Solarus Smart Energy Solutions BV
- Wat is het gevolg van het aanpassingsvermogen van micro-organismen aan hun omgeving voor jouw borging van de voedselveiligheid? Aldo Evers, Senior Technisch Specialist, Normec Foodcare
- De noodzaak van een gezond werkklimaat binnen de Food Mike Sietsma, Technisch adviseur, Kingspan Light + Air Nederland / Colt
- Pauze | Break
- Revolutionizing Food Industry: Innovations in Membrane Technology for Recovery and Sustainability Host: André Mepschen, Business Development Nationaal, wateralliance Jos van Dalfsen, Business Development Director, Wafilin Systems
- Van Oostenrijkse bergforel naar wereldwijd circulair en chemievrij koelen Mark Boeren, CEO, Pathema Host: André Mepschen, Business Development Nationaal, wateralliance
- Pauze | Break
- Duurzaam de wereld voeden Marcel Janssen, GEA Stefan van den Hanenberg, Van Koolen Gerben Kiers, GEA Thijs Taminiau, BOM - Brabantse Ontwikkelings Maatschappij Panel Moderator: Joost Vliegen, GEA
- Procesoptimalisaties en voedselveilig(er) produceren Charles Scriwanek, Sales Director Benelux, HiFlux Filtration A/S
- Netwerkborrel | Networking event Deze netwerkborrel is mede mogelijk gemaakt door de Ondernemers Sociëteit Voedingsindustrie (OSV). Hét netwerk voor ondernemers in food.