
Lean Goedegebuure
Tony's Chocolonely
How traceability software enables Tony’s to eradicate modern slavery from the cocoa chain

Imke de Boer
Wageningen University & Research
Terug naar de roots van het Nederlandse voedselsysteem: van meer naar beter

Karin Schroën
Wageningen Universiteit
Hoe microtechnologie kan worden ingezet om levensmiddelen duurzamer te maken

Kjeld van Bommel
TNO
3D Food Printing

Dirk Schindler
FoodJet
Meer produceren met minder

Marcel Lambregts
Rabobank
De belangrijkste trends die verschil gaan maken in de Nederlandse food markt

Nur America
Newness
Creating sustainable practices in the food production chain

Eddie Mennen
Yaskawa
Robotica in de food, uitdagingen en mogelijkheden

Bram de Vrught
QING
Innovatie is onvoorspelbaar, het proces controleerbaar

Harold Bink
PeelPioneers
Circulaire ingredienten, hoe doen we dat (met zijn allen)

Sara Deckers
BEKO
Beperk de risico’s van microbiologische contaminatie veroorzaakt door perslucht

Peter Haring
Keep Food Simple
Keep Food Simple – Naar een gezond en duurzaamvoedsel systeem

Kevin van Koerten
NIZO Food & Health Research
Process and energy optimization

Danielle Mol
The GreenUp Company
Het maximaliseren van de potentie van de eiwittransitie

Arie Baak
VCU Robotics
Vision & Robotics -The Future Of Food Processing
Riekelt Post
RapiD Engineering
Vision & Robotics -The Future Of Food Processing
Ronald Melskens
Marel
The future is data-driven automation for reproduceable quality

Sergio Ooijens
Lely
Disruption in dairy: how the value chain can be faster, shorter and more transparent

Eva Hofland
Oceanz 3D Printing
3D printen voor de voedingsmiddelenindustrie: Innoveren én Produceren

Rui-Paulo Cunha
Meatable b.v.
Cellular agriculture more than MEAT’s the eye

Ouidiane Dhem
Mars
Quality begins with you – Strengthening a culture of commitment to quality

Jasper van Altena
Pascal Processing BV
High pressure processing als middel tegen verspilling

Coen van der Weijden
NVWA
Schoonmaak en verificatie als voorwaarden voor productie van veilige levensmiddelen

Freddy van de Kolk
Rittal
Efficiënte koeling binnen iedere zone

Joost Edens
VDH Watertechnology
Desinfectie met insitu chloor uit zoutelectrolyse
Anita van Rooijen
Endress+Hauser
Hoe kan digitalisering van laboratorium, pilot-scale en in-proces metingen de duurzaamheid van bedrijfsprocessen verhogen?

Kendra Rademaker
MEAM NL
Fruit- en groenteverwerking in microgolfinstallaties

Heiko Emde
Pflitsch (on behalf of Hemmink)
The importance of hygienic design in cable management; risks, regulations, and smart solutions

Henk Arntz
Suncom Energy
Hernieuwbare zonnewarmte voor Food & Beverage

Bas Dolman
Royal Koopmans
Nedertarwe, graag van dichtbij

Anne Klok
DSM
Plantaardige zuivel: van innovatie tot perfectie

Claire Price
DSM
Plantaardige zuivel: van innovatie tot perfectie
Ijsbrand Velzeboer
Scienta Nova
De leugens op mijn bord

Victor Klaren
Thinkwise
Hoe de software revolutie de agri-food sector verandert en kansen creëert
Paul Nass
RBK Group
Twin transformation

Serra Anker
NVC Nederlands Verpakkingscentrum
De toekomst van de verpakkingsrecycling in de Nederlandse levensmiddelensector

Gerard Haagh
Triskelion
Hoe zorg ik ervoor dat mijn (recycle-)materiaal aan de wettelijke eisen voor gebruik in contact met voedsel voldoet?

Aneesh Chauhan
Wageningen University & Research
Training robots to perform repetitive tasks through human demonstrations

Edo Wissink
Wageningen Food & Biobased Research
Performance and sustainability in food refrigeration

Masja Nierop Groot
Wageningen Food & Biobased Research
What are the microbiological risks for plant-based foods? Challenges and WUR tools to assess microbiological hazards

Kees van der Sar
Inventech Benelux
Beproefde analytische principes innovatief ingezet – duurzaam, efficiënt en kostenbesparend produceren

Taco Kingma
FNLI (Federatie Nederlandse Levensmiddelen Industrie)
Circulaire en duurzame voedselverpakkingen

Ruben Wanders
FrieslandCampina
Valorisatie van emissiereductie van melk

Simon Maas
Next tech Food Factories
Next Tech Food Factories - wat is het en wat kan het voor je betekenen

Robert Jan Marringa
Next Tech Food Factories
Next Tech Food Factories - wat is het en wat kan het voor je betekenen

Henk Reitsma
GREEFA
The Dark Fruit Factory - Fruitsortering van de toekomst

Gert-Jan van Fessem
Hoe voedselbedrijven meer met data kunnen doen

Sjors Otten
Food For Analytics
Hoe voedselbedrijven meer met data kunnen doen

Han Swinkels
Fresh Upstream
Identificatie; basis voor in de digitale voedselketen

Annelie Verstraaten
Koninklijke Hordijk Groep
Wat is tray to tray plastic? Hoe een voedselverpakking weer een voedselverpakking wordt