Janet Kooren

EVMI Magazine

Generative AI as driver for business information in food packaging

Michaël Nieuwesteeg

NVC Nederlands Verpakkingscentrum

Generative AI as driver for business information in food packaging

Roel Veld

Bolletje

Ik wil Bolletje! Maar wat wil Bolletje nou eigenlijk?

Bram de Vrught

QING

Ik wil Bolletje! Maar wat wil Bolletje nou eigenlijk?

Christian Hospers

Christian Hospers

NIRAS Nederland

How is hygiene safeguarded throughout an engineering process?

Aldo Evers

Normec Foodcare

Wat is het gevolg van het aanpassingsvermogen van micro-organismen aan hun omgeving voor jouw borging van de voedselveiligheid?

Host: André Mepschen

wateralliance

Seminar - Water Alliance - Wafilin

Mark Boeren

Pathema

Van Oostenrijkse bergforel naar wereldwijd circulair en chemievrij koelen

Judith Witte

Judith Witte

Automatisering en digitalisering in de toekomst van de voedselverwerkende sector

Dominique Aarts

Van Oers Accountancy & Advies

Duurzaamheidswetgeving; verplichte transparantie leidt tot kansen

Jop Stevens

Van Oers Accountancy & Advies

Duurzaamheidswetgeving; verplichte transparantie leidt tot kansen

Dick Klaassen

Dick Klaassen

Hoppenbrouwers

Slimmer produceren tegen lagere energiekosten

Dick Klaassen

Hoppenbrouwers

Slimmer produceren tegen lagere energiekosten

de heer Jaco W. Baron

de heer Jaco W. Baron

Lyras

Zie het licht!

Nicole Papen

Wecreate / SOL

Een stap voorblijven in onzekere tijden: De noodzaak van strategische menskracht

Charles Scriwanek

HiFlux Filtration A/S

Procesoptimalisaties en voedselveilig(er) produceren

Host: André Mepschen

wateralliance

Van Oostenrijkse bergforel naar wereldwijd circulair en chemievrij koelen

Niels Stolk

Solarus Smart Energy Solutions BV

Geïntrigeerde duurzame energie oplossingen voor procesverwarming

Ir. Martijntje Vollebregt

Wageningen Food & Biobased Research

Smarter food chains and processing (lezing in het Nederlands)

Ceel Elemans

ING

Vergroening van het energiegebruik in de voedingsindustrie vergt meer actie

Host: Saskia Stender

Netwerk Ondernemers Sociëteit Voedingsindustrie (OSV)

Vergroening van het energiegebruik in de voedingsindustrie vergt meer actie

Jorn Ballas

CSB-System Benelux B.V.

The smart food factory of tomorrow (lezing in het Nederlands)

Host: Saskia Stender

Netwerk Ondernemers Sociëteit Voedingsindustrie (OSV)

The smart food factory of tomorrow (lezing in het Nederlands)

Ir. Wouter Burggraaf

Burggraaf & Partners

Hygiënisch ontwerpen - laatste stand der techniek, met praktische voorbeelden