Lean Goedegebuure

Tony's Chocolonely

How traceability software enables Tony’s to eradicate modern slavery from the cocoa chain

Imke de Boer

Wageningen University & Research

Terug naar de roots van het Nederlandse voedselsysteem: van meer naar beter

Karin Schroën

Wageningen Universiteit

Hoe microtechnologie kan worden ingezet om levensmiddelen duurzamer te maken

Kjeld van Bommel

TNO

3D Food Printing

Dirk Schindler

FoodJet

Meer produceren met minder

Marcel Lambregts

Marcel Lambregts

Rabobank

De belangrijkste trends die verschil gaan maken in de Nederlandse food markt

Nur America

Newness

Creating sustainable practices in the food production chain

Eddie Mennen

Yaskawa

Robotica in de food, uitdagingen en mogelijkheden

Bram de Vrught

QING

Innovatie is onvoorspelbaar, het proces controleerbaar

Harold Bink

PeelPioneers

Circulaire ingredienten, hoe doen we dat (met zijn allen)

Sara Deckers

BEKO

Beperk de risico’s van microbiologische contaminatie veroorzaakt door perslucht

Peter Haring

Keep Food Simple

Keep Food Simple – Naar een gezond en duurzaamvoedsel systeem

Kevin van Koerten

NIZO Food & Health Research

Process and energy optimization

Danielle Mol

The GreenUp Company

Het maximaliseren van de potentie van de eiwittransitie

Arie Baak

VCU Robotics

Vision & Robotics -The Future Of Food Processing

Riekelt Post

RapiD Engineering

Vision & Robotics -The Future Of Food Processing

Ronald Melskens

Marel

The future is data-driven automation for reproduceable quality

Sergio Ooijens

Lely

Disruption in dairy: how the value chain can be faster, shorter and more transparent

Eva Hofland

Oceanz 3D Printing

3D printen voor de voedingsmiddelenindustrie: Innoveren én Produceren

Rui-Paulo Cunha

Meatable b.v.

Cellular agriculture more than MEAT’s the eye

Ouidiane Dhem

Mars

Quality begins with you – Strengthening a culture of commitment to quality

Jasper van Altena

Pascal Processing BV

High pressure processing als middel tegen verspilling

Coen van der Weijden

NVWA

Schoonmaak en verificatie als voorwaarden voor productie van veilige levensmiddelen

Freddy van de Kolk

Rittal

Efficiënte koeling binnen iedere zone

Joost Edens

VDH Watertechnology

Desinfectie met insitu chloor uit zoutelectrolyse

Anita van Rooijen

Endress+Hauser

Hoe kan digitalisering van laboratorium, pilot-scale en in-proces metingen de duurzaamheid van bedrijfsprocessen verhogen?

Kendra Rademaker

MEAM NL

Fruit- en groenteverwerking in microgolfinstallaties

Heiko Emde

Pflitsch (on behalf of Hemmink)

The importance of hygienic design in cable management; risks, regulations, and smart solutions

Henk Arntz

Suncom Energy

Hernieuwbare zonnewarmte voor Food & Beverage

Bas Dolman

Royal Koopmans

Nedertarwe, graag van dichtbij

Anne Klok

DSM

Plantaardige zuivel: van innovatie tot perfectie

Claire Price

DSM

Plantaardige zuivel: van innovatie tot perfectie

Ijsbrand Velzeboer

Scienta Nova

De leugens op mijn bord

Victor Klaren

Thinkwise

Hoe de software revolutie de agri-food sector verandert en kansen creëert

Paul Nass

RBK Group

Twin transformation

Serra Anker

NVC Nederlands Verpakkingscentrum

De toekomst van de verpakkingsrecycling in de Nederlandse levensmiddelensector

Gerard Haagh

Triskelion

Hoe zorg ik ervoor dat mijn (recycle-)materiaal aan de wettelijke eisen voor gebruik in contact met voedsel voldoet?

Aneesh Chauhan

Wageningen University & Research

Training robots to perform repetitive tasks through human demonstrations

Edo Wissink

Wageningen Food & Biobased Research

Performance and sustainability in food refrigeration

Masja Nierop Groot

Wageningen Food & Biobased Research

What are the microbiological risks for plant-based foods? Challenges and WUR tools to assess microbiological hazards

Kees van der Sar

Inventech Benelux

Beproefde analytische principes innovatief ingezet – duurzaam, efficiënt en kostenbesparend produceren

Taco Kingma

FNLI (Federatie Nederlandse Levensmiddelen Industrie)

Circulaire en duurzame voedselverpakkingen

Ruben Wanders

FrieslandCampina

Valorisatie van emissiereductie van melk

Simon Maas

Next tech Food Factories

Next Tech Food Factories - wat is het en wat kan het voor je betekenen

Robert Jan Marringa

Next Tech Food Factories

Next Tech Food Factories - wat is het en wat kan het voor je betekenen

Henk Reitsma

Henk Reitsma

GREEFA

The Dark Fruit Factory - Fruitsortering van de toekomst

Gert-Jan van Fessem

Hoe voedselbedrijven meer met data kunnen doen

Sjors Otten

Food For Analytics

Hoe voedselbedrijven meer met data kunnen doen

Han Swinkels

Fresh Upstream

Identificatie; basis voor in de digitale voedselketen

Annelie Verstraaten

Koninklijke Hordijk Groep

Wat is tray to tray plastic? Hoe een voedselverpakking weer een voedselverpakking wordt