Filter op tag: Filter op categorie:

Food Technolog 2022 keynote

Food Technology: eerste geslaagde editie van nieuw evenement voor de voedingsmiddelenindustrie

Op 13 en 14 april gingen de deuren open voor de eerste editie van Food Technology. Organisatoren Mikrocentrum en vakblad EVMI (Alea Publishers) kijken terug op een geslaagde eerste editie.

Lees verder
Innovaties Food Technology EVMI Mikrocentrum

Ontdek deze innovaties tijdens Food Technology 2022 | Deel 2

De 1e editie van Food Technology komt eraan! Mikrocentrum en EVMI hebben hun krachten op het gebied van hightech technologie en kennis over de voedingsmiddelenindustrie gebundeld om op 13 en 14 april Food Technology...

Lees verder
Food Technology Innovaties Exposanten

Ontdek deze innovaties tijdens Food Technology 2022

De 1e editie van Food Technology komt eraan! Mikrocentrum en EVMI hebben hun krachten op het gebied van hightech technologie en kennis over de voedingsmiddelenindustrie gebundeld om op 13 en...

Lees verder
Food Technology Remko Boom

Prof. Remko Boom keynote spreker op 13 april

Om de duurzaamheidsdoelen op het gebied van voedselproductie te halen, moeten we onze perceptie van wat een ingrediënt is veranderen.

Lees verder
Food Technology Jaap Seidell

Prof. Jaap Seidell keynote spreker op 14 april

Ons voedselsysteem barst uit zijn voegen. Om iets te veranderen hebben we een krachtig en samenhangend overheidsbeleid nodig, de consument kan het niet alleen. Daarover vertelt prof.

Lees verder
FT2022 1200X628 start ups

Vijf innovatieve start-ups in de voedingsmiddelenindustrie

Op 13 en 14 april vindt Food Technology 2022 plaats. Op de vakbeurs worden nieuwe technologieën en innovaties getoond, die gaan bijdragen aan het oplossen van uiteenlopende uitdagingen, zoals voedselveiligheid,...

Lees verder
Food Technology 3d print Foodsector Mikrocentrum EVMI

3D-printen in de foodsector. Kan dat al?

3D-printen is bezig aan een enorme opmars. Maar in de voedingsmiddelenindustrie komen we het nog niet veel tegen. Nóg niet. Want de hindernissen zijn in­middels beslecht.

Lees verder
FT2022 1200X628 plantaardig

Is plantaardig(er) eten ook gezonder?

De tweede dag van Food Technology wordt geopend door Jaap Seidell, hoogleraar Voeding en Gezondheid aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Lees verder
FT2022 1200X628 voedselsysteem

Interessante samenwerking

Tijdens Food Technology, een uniek evenement in de Benelux, komen food en hightech samen. Het idee van deze beurs met congresprogramma is de voedings­middelenindustrie op weg te helpen richting 2050.

Lees verder
FT2022 1200X628 vegan

Hoe vaak zegt u: ''Doe mij maar een vegan schnitzel''

Aan het woord: Huib Vermeulen, verantwoordelijk voor business development bij Codrico. 

Lees verder
FT2022 1200x628 2021 verzet

Food Technology verzet naar 13 en 14 april 2022

Veldhoven, 17 november 2021– Mikrocentrum en EVMI hebben in samenspraak met samenwerkingspartners en de 100 exposanten besloten de vakbeurs Food Technology, welke gepland stond op 1 en 2 december 2021,...

Lees verder
FT2021 1200x628 ramanspectroscopie

Alles over ramanspectroscopie tijdens Food Technology

Processen in de voedingsindustrie worden steeds complexer met meer biotech. De vraag naar bijvoorbeeld plantaardige eiwitten en het hergebruik van afvalstromen brengen nieuwe processen met zich mee en daarmee stijgt...

Lees verder