Innovaties Food Technology EVMI Mikrocentrum

Ontdek deze innovaties tijdens Food Technology 2022 | Deel 2

De 1e editie van Food Technology komt eraan! Mikrocentrum en EVMI hebben hun krachten op het gebied van hightech technologie en kennis over de voedingsmiddelenindustrie gebundeld om op 13 en 14 april Food Technology te organiseren in de Brabanthallen te 's-Hertogenbosch. 

Graag lichten wij in deze blog graag het tweede deel van verschillende innovaties van de exposanten voor u uit. Benieuwd naar alle andere innovaties? Lees verder in deel 1

SBN North & East Europe | Individuele bevetting van uw (RVS) lagertechniek | Stand 12 
SBN North & East Europe | High Nitrogene Steel kogellagers | Stand 12 
SBN North & East Europe | IP69K waterdichte kunststof lagerhuizen| Stand 12 
SwipeGuide | Werkinstructies voor frontline teams | Stand 15

Individuele bevetting van uw (RVS) lagertechniek

SBN North & East Europe | Stand 12 

Op onze hoofdvestiging in Duitsland hebben wij een industriële wasmachine beschikbaar waarin wij uw (RVS) kogellagers kunnen uitwassen, cleanen en kunnen voorzien van het (voedselveilige) smeermiddel dat uw voorkeur heeft. Individueel en snel! Daarna worden eventueel nieuwe kunststof afdichtingen gemonteerd volgens fabrieksvoorschrift.

SBN 1 Food Technology

High Nitrogene Steel kogellagers

SBN North & East Europe | Stand 12 

Als de omgeving waarin uw lagers worden toegepast extreem agressief is en onze Premium RVS kogellagers toch corroderen hebben wij voor u een alternatief beschikbaar. Onze HNS kogellagers zijn geproduceerd uit een zeer hoogwaardig materiaal waarmee corrosie (bijna) geen kans heeft!

SBN 2 Food Technology

IP69K waterdichte kunststof lagerhuizen

SBN North & East Europe | Stand 12 

Onze IP69K waterdichte kunststof lagerhuizen zijn uniek! Ze voldoen aan een drietal zeer strenge Amerikaanse normen voor voedselveiligheid. Geen enkel ander kunststof lagerblok voldoet ook maar aan een van die drie normen. Daarnaast is de waterdichtheid van een onovertroffen waarde. De blokken zijn tevens mooi afgerond voor maximale voedselveiligheid. De kunststof delen zijn in de kleuren blauw en wit beschikbaar. Zelfs de optioneel verkrijgbare bouten en moeren zijn voorzien van een afdichting onder de kop.

SBN 3 Food Technology

Werkinstructies voor frontline teams 

SwipeGuide | Stand 15

Teams die trots en betrokken zijn in processen behalen betere resultaten. Het Frontline Excellence Platform van SwipeGuide heeft de hoogste acceptatiegraad onder frontlinieteams en maakt het moeiteloos voor teams om kritieke operationele kennis in de hele organisatie vast te leggen en op te schalen om prestatieverbeteringen te stimuleren.

Crowdsource-expertise: profiteer van collectieve intelligentie door essentiële operationele kennis van uw eerstelijnsteamleden vast te leggen. Deel schaalbare instructies: deel best practices tussen lijnen, teams en locaties om de zakelijke veerkracht te vergroten. Motiveer teamleden door ze te betrekken bij het vormgeven van processen. Verbeter de prestaties: verminder operationele uitvaltijd, veiligheidsrisico's en kwaliteitsproblemen door een cultuur van continue verbetering te stimuleren.

SwipeGuide Food Technology

Bezoek op 13 en/of 14 april Food Technology gratis in de Brabanthallen te 's-Hertogenbosch. Meld u nu aan