Danielle Mol keynote spreker ft 23

Danielle Mol keynote spreker op Food Technology 2023

Danielle Mol, Founder & Groeistrateeg The GreenUp Company, is aangekondigd als keynote spreker op vakbeurs Food Technology 2023. Ze geeft een presentatie met het thema 'Het maximaliseren van de potentie van de eiwittransitie'.

De eiwittransitie, er is steeds meer om te doen. De markt voor vega(n) groeit wereldwijd enorm, zeker als je kijkt naar het groeiende aanbod. Hoe staan we er nu eigenlijk voor met die eiwittransitie? Welke quick wins liggen er voor het oprapen? En wat is ervoor nodig om die transitie te versnellen, waarbij je continuïteit en winstgevendheid bewaakt? In deze lezing wordt duidelijk hoe je hier met jouw bedrijf, op deze transitie inspeelt. Zo simpel en winstgevend mogelijk.

Food Technology vindt plaats op 12 en 13 april 2023 en is gratis te bezoeken! Bent u er ook bij? Registreer uw gratis bezoek

Danielle Mol in EVMI 7

In editie 7 van EVMI vertelt Danielle in een interview over haar carrière en haar missie. “Mijn wens is dat de marktleiderspositie in elke productcategorie wordt bekleed door een plantaardig bedrijf. Om dat voor elkaar te krijgen helpt het enorm als de grootste of meest invloedrijke spelers meebewegen.” EVMI 7 verschijnt 8 november.